COMANDA CURENTA
Produse:
Total:

Tehnicieni

HOME : Tehnicieni : 10 motive pentru a utiliza Implantium

10 motive pentru a utiliza Implantium

 • 1. Calitatea.  Din momentul in care veti vedea trusa chirurgicala o sa va puteti da seama de calitatea sistemului. Puteti observa acest lucru din finisajul si potrivirea pieselor, precum si din eleganta designului.
 • 2. Usor de folosit.  Exista foarte multe caracteristici unice care fac sistemul mai rapid si mai usor de utilizat decat cel al concurentilor. De exemplu, frezele sunt negre cu marcaje argintii, ceea ce elimina practic nevoia de masurare a adancimii. Acest aspect permite un control mai mare si ofera o mai mare siguranta in accelerarea procedurii. Utilizatorii acestui sistem sustin ca reduc cu 10 pana la 15%, timpul de insertie a implantului, datorita acestor caracteristici de proiectare.
 • 3. Varietatea sistemului.  Exista dimensiuni ale implanturilor pentru fiecare nivel osos si diametre pentru toate tipurile de tesut de la 3.4 mm pana la 7 mm si lungimi de la 7 mm (6 mm in os) pana la 14 mm.Pe langa acestea noul sistem SlimOnebody are disponibile si diametrele de 2 mm, 2.5 mm si 3.00 mm. Bonturile sunt disponibile in mai multe variante: bonturi drepte cu prag, bonturi angulate, bonturi drepte preparabile, bonturi calcinabile, dar si bonturi temporare.
 • 4. Simplitate.  Intreaga gama de implanturi dentare are acelasi tip de conexiune cu bonturile. Astfel in alegerea bonturilor nu este importanta dimensiunea implantului.
 • 5. Cercetare.  Pentru a demonstra fiabilitatea sistemului, Dentium impreuna cu universitatile si institutele de specialitate, au facut numeroase cercetari si studii clinice.
 • 6. Servicii de calitate.  Multi medici stomatologi ne-au spus cat de mult apreciaza eficienta si atitudinea prietenoasa a personalului nostru. Noi dam valoare afacerii dvs. si dorim sa va aratam acest lucru.

  De obicei, comenzile facute pana la orele 16 pot fi livrate pentru a doua zi.
 • 7. Personalul.  Avem un personal foarte bine instruit, care va poate ajuta in alegrea produselor de care aveti nevoie.
 • 8. Training.  Va oferim cursuri teoretice si practice de utilizare a sistemului Implantium.Pentru mai multe infomatii, va rugam sa ne contactati la urmatorul nr. de tel: 0769-948340 (Arhip Pogurski)
 • 9. Inovare.  La Dentium specialistii nu se opresc niciodata.Intotdeuana lanseaza produse noi care vin in ajutorul medicilor stomatologi.Cateva exemple sunt: trusa de sinus, noul sistem de implanturi SlimOnebody, precum si o serie de noi instrumente si echipament.
 • 10. Costuri.   Consultand rubrica oferte speciale din cadrul site-ului nostru, va veti putea convinge de varietatea discount-urilor oferite clientilor nostri.

 
HOMEDESPRE NOIPRODUSEMEDICIPACIENTITEHNICIENICONTACT