COMANDA CURENTA
Produse:
Total:

Pacienti

HOME : Pacienti : Reteaua Implantium pentru pacienti

Reteaua Implantium pentru pacienti

  • - Esti unul dintre milioanele de romani care are unul sau mai multi dinti lipsa? Esti constient de sine si cauti un cost efectiv convenabil pentru a avea din nou un zambet minunat? Atunci sistemul Implantium este cu siguranta cel mai potrivit pentru tine.
  • - Poti sa inlocuiesti un dinte lipsa cu un implant de inalta calitate la o fractiune din costurile pe care alte clinici le percep. In plus, intreaga noastra retea de medici te poate ajuta si te poate sfatui in ceea ce priveste intreaga procedura de implantare.

  • Despre Implantium
  • Tratament de implantare accesibil la un medic stomatolog din apropierea ta
  • - Implantium colaboreaza cu medici dentisti care au o vasta experienta in domeniul implantologiei dentare.Suntem dedicati total inovatiei si calitatii serviciilor, iar abordarea noastra proaspata a revolutionat piata implantelor dentare din Romania oferind o calitate inalta a produselor cu costuri de pana la 40% mai mici decat alti furnizori de implanturi. Ceea ce inseamna ca pot ceda din aceste beneficii catre dvs.!
  • - Implanturile Implantium sunt produse de compania Dentium, care are un angajament amplu fata de cercetare si dezvoltare, precum si fata de instruire si educatie.Tocmai acest devotament total pentru calitate ii face pe acestia lideri de piata in acest domeniu, si din acest motiv suntem mandrii ca importam si distribuim produsele lor.

 
HOMEDESPRE NOIPRODUSEMEDICIPACIENTITEHNICIENICONTACT