COMANDA CURENTA
Produse:
Total:

Pacienti

HOME : Pacienti : Cum functioneaza implanturile?

Cum functioneaza implanturile?

 
  • - Implanturile sunt niste cilindri din titan care sunt plasati in creasta osoasa, care odata plasati se vor integra in creasta pacientului prin procesul cunoscut sub numele de osteointegrare. Acesta este un proces foarte asemanator cu cel care se produce atunci cand un os rupt se vindeca.
  • - In acest caz membrul este sustinut de gips pentru a evita ca osul sa se deplaseze.In cazul implantului dentar este folosit un surub de acoperire care stabilizeaza implantul in os. Cu exceptia catorva situatii, in general este mai sigur sa nu se puna nicun fel de incarcatura in implant pana cand acesta nu se integreaza in osul in care a fost inserat,de obicei dureaza intre 6-8 saptamani. Odata ce osteointegrarea s-a produs, implantul este extrem de bine conectat in os si este foarte stabil.
  • - In timpul perioadei de vindecare, o capa este insurubata in implant si este ingropata sub jet de apa.In general este posibil sa avem un dinte provizoriu, desi in cazurile in care exista proteze s-ar putea sa fie nevoie sa le lasati deoparte pentru o scurta perioada de timp.
  • - Capa de vindecare este scoasa apoi si se iau amprente pentru realizarea dintelui permanent.In implant se inurubeaza un bont care va fi baza de sustinere a coronitei.

  • - Se face apoi coronita si se potriveste pe bont.Aceasta este de obicei cimentata, dar poate fi tinuta si prin aplicarea unui surub.
  • - Daca sunt inserate mai multe implanturi, acestea pot fi utilizate pentru a sustine mai multi dinti sub forma unei punti.
  • - Altenativ se pot insera implanturi si protezele pot fi montate pe acetsea.Desi nu este la fel de sigur ca un dinte fix, realizarea acestor tipuri de proteze reprezinta o crestere sporita a stabilitatii comparativ cu stabilitatea pe care o au protezele clasice.
 
HOMEDESPRE NOIPRODUSEMEDICIPACIENTITEHNICIENICONTACT